Germany Haberleri

germany haberleri ve güncel germany gelişmeleri, germany ile ilgili tüm video, germany fotoğrafları ve germany haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakanı Olaf Scholz’u Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde kabul etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Fransız muhalif milletvekili Thomas Portes, liderlerin Berlin’de bir araya geldikleri bir fotoğrafı paylaşan ABD Başkanı Joe Biden’a cevap verdi.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İngiltere Başbakanı Keir Starmer ve ABD Başkanı Joe Biden dün Berlin’de bir...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden'ın ertelenen Almanya ziyaretini cuma günü, gerçekleştireceği duyuruldu.

GENEL

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ukrayna'daki duruma barışçıl çözüm bulunması için Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmeye hazır olduğunu belirtti.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Almanya’da bulunan Ramstein Hava Üssü’nde Ukrayna Savunma Temas Grubu toplantısına katıldı.

GENEL

Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, 28 Afgan vatandaşın Afganistan'a geri gönderildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Almanya'nın Solingen kentinde dün bir festival sırasında düzenlenen bıçaklı saldırıda üç kişinin öldüğü, dört kişinin de ağır yaralandığı açıklandı.

GENEL

Almanya, İngiltere ve Fransa, Gazze’de ‘daha fazla gecikmeden’ ateşkes çağrısında bulunan ortak açıklama yayımladı.

MÜZİK

Fransız sanatçı Indila’nın Şubat 2014’te yayınlanan ilk albümü “Mini World”ün 10. yıldönümünde, dinleme rekorları kıran “Dernière danse”ın yepyeni tekno versiyonu...

SPOR

Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri sonucunda Almanya'da düzenlenecek finallere adını yazdıran Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri yarın çekilecek...