Europe Haberleri

europe haberleri ve güncel europe gelişmeleri, europe ile ilgili tüm video, europe fotoğrafları ve europe haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


English News

Akbank has successfully completed the issuance of a $500 million sustainability senior unsecured Eurobond to international capital markets investors, achieving...

SPOR

A Milli Futbol Takımı’nın Gürcistan’ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşma dış basında geniş yankı uyandırdı.

EKONOMİ

Koç Holding, 2024 yılının ilk çeyreğinde konsolide bazda toplam 14 milyar ABD doları (USD) gelir elde ederken, yaklaşık 750 milyon...

EKONOMİ

Trade Winds Europe/Eurasian'ın ikinci günü ABD Büyükelçisi Jeffry Flake ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konuşmaları ile başladı.

EKONOMİ

ABD Ticaret Bakanlığı liderliğindeki ticaret misyonu ve iş geliştirme forumu ‘Trade Winds Europe/Eurasia’ 16 yıl sonra tekrar İstanbul’da düzenlendi.

GENEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa’nın Strazburg kentinde (AKPM) Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric ile görüştü.

İş Dünyası

Global Ports Holding (GPH), küresel kruvaziyer turizminin kalbinin attığı Seatrade Cruise Global 2024’e 19 ülkedeki 32 limanı ile birlikte katıldı.

Chatham House - Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı’nın dördüncüsü, 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Koç Holding ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi.