Dönemi Haberleri

dönemi haberleri ve güncel dönemi gelişmeleri, dönemi ile ilgili tüm video, dönemi fotoğrafları ve dönemi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Çocukların diş hekimleri ile ilk tanışması, bebeklik döneminde ilk süt dişler çıkmaya başladığı anda, herhangi bir şikayet oluşmaya başlamadan olmalıdır.

SAĞLIK

Seyahatin önündeki engelleri kaldırarak hayatları zenginleştiren Setur, şimdi de SeturHealth markasıyla sağlık turizmi alanında yeni bir dönemi başlatıyor.

SAĞLIK

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, Almanya’da ortaya çıkan, COVID-19’un yeni ‘XEC’ varyantına ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Yurt içinde yerleşik kişilerin yurt dışındaki doğrudan yatırımları ocak-temmuz döneminde 3 milyar 401 milyon dolar oldu.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2025-2027 dönemini içeren Orta Vadeli Program'ı (OVP) açıkladı.

EKONOMİ

Akbank, sahip olduğu yenilikçilik yaklaşımıyla ilklere imza atmayı, müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına pratik çözümler sunmayı sürdürüyor.

EKONOMİ

ABD’de bilanço döneminin sonuna yaklaşırken, şirketlerin 13-F beyanlarında yer verdiği spot Bitcoin ETF varlıkları dikkat çekti.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), cak 2024 dönemine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Global moda kuruluşu Orka Holding, her yıl Secretcv tarafından düzenlenen İK Zirvesi kapsamında 2022-23 döneminde "İK'nın Yıldızı" ödüllerine layık görüldü.