Devlet Haberleri

devlet haberleri ve güncel devlet gelişmeleri, devlet ile ilgili tüm video, devlet fotoğrafları ve devlet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya gelen İspanya Başbakanı Sanchez görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Almanya’da bulunan Ramstein Hava Üssü’nde Ukrayna Savunma Temas Grubu toplantısına katıldı.

GÜNCEL

Ukrayan Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, F-16 uçak kazasının ardından Hava Kuvvetleri Komutanı Mykola Oleshchuk'u görevden aldı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın yüzlerce ‘Shahed’ tipi insansız hava aracı (İHA) ile Ukrayna’nın enerji ve sivil altyapısını hedef aldığını...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın savaşın başından bu yana 10 bine yakın füze ile Ukrayna’ya saldırı düzenlediğini söyledi.

GENEL

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Azerbaycan'ın eski Cumhurbaşkanı ve ulusal lideri Haydar Aliyev’in mezarını ziyaret etti.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan’a resmi ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mihriban Aliyeva ile...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın Kursk bölgesinde Ukrayna ordusunun faaliyetlerine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna ordusunun Rusya'nın Kursk bölgesindeki Sudzha (Suca) kasabasında kontrol sağladığını duyurdu.

SİYASET

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Tüm Filistin yönetimi üyeleri Gazze'ye gitme kararı aldık" dedi.