Davette Haberleri

davette haberleri ve güncel davette gelişmeleri, davette ile ilgili tüm video, davette fotoğrafları ve davette haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Ünlü müzayedeci Uğur Batur, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da sokak hayvanları için anlamlı bir müzayede gerçekleştirdi.

MODA

RITA Fine Jewelry, Bodrum'un gözde mekanlarından Maçakızı ’74 Escape’te yeni koleksiyonu "Echoes"yu tanıttı.

MODA

Lion Diamond, sanatçı Mert Ege Köse işbirliğiyle tasarladığı ‘MONAD’ koleksiyonunun geçtiğimiz akşam Bodrum’da göz alıcı bir davet verdi.

SANAT

EMA Kolektif organizasyonuyla gerçekleşen “Koleksiyon Hikâyeleri”nin ikinci yemeği sanatçı Ardan Özmenoğlu onuruna gerçekleşti.

SANAT

Müzayedeci Uğur Batur, önceki gün Bodrum'un gözde mekanlarından Dürdane 1901’de merakla beklenen yaz davetini gerçekleştirdi.

MODA

Mel’s Design’in sahibi Melda Aksu ile MacKenzie-Childs sahibi Berrin Ak, önceki gün Novikov Bodrum’da renkli bir davet verdi.

MEKAN

Om Paparazzi #AmalfiBeach konseptiyle, önceki akşam İtalya'nın Amalfi bölgesinden ilham alan #AmalfiDinner etkinliğine ev sahipliği yaptı.

CEMİYET

Türkiye’nin küresel tekne üreticisi Sirena Marine’in, önceki gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlediği Yaz Partisi’nde deniz tutkunları bir araya geldi.

MAGAZİN

Vaseline®, tüm dünyayı aydınlatan yeni inovasyonu Gluta-Hya Serum Etkili Losyon lansmanını, The Peninsula Hotel’de gerçekleştirdi.

SANAT

Lexus’un sıra dışı tarzını yansıtan LBX modeli, Zai Yaşam Bodrum’un eşsiz atmosferinde sanatçı Hulusi Osman Döken’in imzasıyla bir sanat eserine...

MEKAN

Ruins Bodrum, Nurçe Erben ev sahipliğinde geçtiğimiz akşam cemiyet hayatının ünlü simalarını ağırladı...

CEMİYET

COSMED Cosmeceuticals, Caja By Maxx Royal'de düzenlediği brunch’ta önümüzdeki döneme ait hedeflerini açıkladı...