Büyüledi Haberleri

büyüledi haberleri ve güncel büyüledi gelişmeleri, büyüledi ile ilgili tüm video, büyüledi fotoğrafları ve büyüledi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Ünlü model Sofia Richie, The Academy Museum of Motion Pictures galasına FENDI İlkbahar-Yaz 2024 sezonundan seçtiği ipek elbise ile büyüledi.

MÜZİK

Türk pop müziğinin güçlü sesi Simge, önceki akşam İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda unutulmaz bir performansa imza attı.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can, dün akşam Antalya Aspendos Antik Tiyatro’da ‘An Epic Symphony’ başlıklı konseri ile muhteşem bir geceye imza...

MÜZİK

Türk pop müziğinin sevilen ismi İrem Derici, Kıbrıs Girne'deki Chamada Beach Club'te hayranlarıyla buluştu.

MODA

L’Oréal Paris Güzellik Elçisi Pınar Deniz, dünyaca ünlü isimlerle Paris Moda Haftası’nın L’Oréal Paris defilesi'nde adeta göz kamaştırdı.

MÜZİK

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Kıbrıs İskele bölgesindeki Grand Sapphire Resort’te muhteşem bir konsere imza attı...

MÜZİK

Ziynet Sali önceki akşam Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında Başkent Millet Bahçesi'nde konser verdi.

MODA

81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nin kırmızı halısında Hadise ve Kerem Bürsin kendine has tarzları ve şıklıklarıyla gecenin dikkat çeken isimleri...

MÜZİK

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Kültür Yolu Festivali kapsamında Çanakkale Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu.

MODA

Başarılı ve güzel şarkıcı Hadise, katıldığı 81'nci Venedik Film Festivali’nde, görünümünü Dolce&Gabbana elbise ile göz kamaştırdı.

MODA

Ünlü aktris Nicole Kidman, Los Angeles'ta Netflix'in The Perfect Couple yapımının galasına Messika küpeleri ile katıldı...

MÜZİK

Besteleriyle ve söylediği şarkılarla yıllardır Türk pop müziğine yön veren ünlü sanatçı Kenan Doğulu, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor.