L’Oréal Paris Güzellik Elçisi Pınar Deniz, Paris Moda Haftası’nın L’Oréal Paris ile ikonik hale gelen açılış defilesinde Kendall Jenner, Cara Delevingne, Eva Longoria, Jane Fonda, Andie MacDowell’ın da aralarında yer aldığı dünyaca ünlü isimlerle aynı podyumu paylaştı.   

PINAR DENİZ 

Ariş Pırlantada’dan su yolu bilekliklerde sonbahar fırsatları! Ariş Pırlantada’dan su yolu bilekliklerde sonbahar fırsatları!

Kadınların güçlenmesi, öz değerlerini fark etmeleri ve kız kardeşliği kutlamak amacıyla düzenlenen defile,  23 Eylül Pazartesi akşamı Paris’in ikonik sembollerinden Opéra de Paris’te gerçekleşti. 

PINAR DENİZ, L'ORÉAL PARIS’İN DÜNYACA ÜNLÜ GÜZELLİK ELÇİLERİ İLE AYNI PODYUMU PAYLAŞTI…

Dünyaca ünlü opera binası Place de l’Opéra’da, 23 Eylül Pazartesi akşamı gerçekleşen Le Défilé L’Oréal Paris’te markanın güzellik elçileri, moda tasarımcıları, güzellik uzmanları ve influencerlar kadınların kendi güçlerini keşfetmelerini destekleyen güçlü mesajları vermek üzere bir araya geldi.

PINAR DENİZ BÜYÜLEDİ 

Özgür ruhlu Carmen ve asi Juliette’in evi Place de l’Opéra’da, halka açık olarak düzenlenen, sıra dışı zarif görünümlere ev sahipliği yapan defile Instagram ve  L’Oréal Paris web siteleri üzerinden canlı olarak yayınlandı.

PINAR DENİZ - L'ORÉAL PARIS

Bu yıl yedinci kez düzenlenen Le Défilé, “Walk Your Worth” temasıyla güzellik, teknoloji ile modanın sinerjisini ve  kız kardeşliği kutladı.

Defilede Türkiye’yi temsil eden Pınar Deniz’in birlikte yürüyen global L’Oréal Paris güzellik elçileri arasında; Kendall Jenner, Cara Delevingne, Jane Fonda, Eva Longoria, Andie MacDowell, Leïla Bekhti, Alia Bhatt, Marie Bochet, Cindy Bruna, Viola Davis, Luma Grothe, Liya Kebede, Aja Naomi King, Aishwarya Rai, Bebe Vio ve Yseult yer aldı.

Editör: Admin Admin