Bodrum Haberleri

bodrum haberleri ve güncel bodrum gelişmeleri, bodrum ile ilgili tüm video, bodrum fotoğrafları ve bodrum haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Arcon Kozmetik ve Maxx Royal Bodrum Resort işbirliğiyle Projehane Bilge Kuru Danışmanlığı tarafından düzenlenen Dior VIC Masterclass daveti gerçekleşti.

SANAT

EMA Kolektif organizasyonuyla gerçekleşen “Koleksiyon Hikâyeleri”nin ikinci yemeği sanatçı Ardan Özmenoğlu onuruna gerçekleşti.

SANAT

Müzayedeci Uğur Batur, önceki gün Bodrum'un gözde mekanlarından Dürdane 1901’de merakla beklenen yaz davetini gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Spora ve sağlıklı yaşama olan tutkusuyla bilinen güzel oyuncu Merve Oflaz, “ "Hem eğlenmeyi hem de yoga yaptığım için sakinliği...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Burcu Kartoz ailesi ile birlikte Bodrum’da yaz tatilini sürdürüyor...

MODA

Mel’s Design’in sahibi Melda Aksu ile MacKenzie-Childs sahibi Berrin Ak, önceki gün Novikov Bodrum’da renkli bir davet verdi.

CEMİYET

Türkiye’nin küresel tekne üreticisi Sirena Marine’in, önceki gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlediği Yaz Partisi’nde deniz tutkunları bir araya geldi.

SİNEMA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Altın Küre Ödülleri 'Uluslararası İkon Ödülü' dünyaca ünlü aktris Sharon Stone'a verildi.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü aktris Sharon Stone, Global İkon Ödülü'nü almak için Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi.

MAGAZİN

Ferhat Aydın İnvest Holding sahibi Ferhat Aydın yaz tatilini Bodrum’da çocukları ile birlikte geçiriyor.

SANAT

Lexus’un sıra dışı tarzını yansıtan LBX modeli, Zai Yaşam Bodrum’un eşsiz atmosferinde sanatçı Hulusi Osman Döken’in imzasıyla bir sanat eserine...

MEKAN

Ruins Bodrum, Nurçe Erben ev sahipliğinde geçtiğimiz akşam cemiyet hayatının ünlü simalarını ağırladı...