Bir Haberleri

bir haberleri ve güncel bir gelişmeleri, bir ile ilgili tüm video, bir fotoğrafları ve bir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Azerbaycan’da Adalet Bakanı Farid Ahmedov ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuzey Makedonya Meclis Başkanı Afrim Gaşi ile Ankara’da bir araya geldi.

GENEL

Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett, İran’ın hava saldırılarının başlamasının ardından yapılacak bir karşı saldırının İsrail’in elindeki şans olduğuna vurgu yaptı.

SANAT

Ünlü ressam Berfin Uluman, Swissotel The Bosphorus Madhu's atmosferinde gerçekleştirdiği kişisel sergisi ile sanatseverlerden tam not aldı.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran'ın İsrail'e hava saldırısı başlatmasının ardından açıklama yaptı.

GENEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb ile Meclis'teki makamında bir araya geldi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, "İsrail'in Lübnan'a kara saldırısı başlatarak bu ülkenin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmesi, hukuksuz bir işgal girişimidir" açıklamasını...

SİNEMA

Ankara Kültür Yolu Festivali’nin sekizinci gününde Hülya Koçyiğit, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde sevenleriyle bir araya geldi.

GÜNCEL

Anadolu Efes, yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan mercanları korumak ve farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı “Denize +1 Nefes” projesi kapsamında,...

GENEL

Harry Potter serisinde ‘Profesör Minerva McGonagall’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Dame Maggie Smith, 89 yaşında hayatını kaybetti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM 79'uncu Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu New York'ta BM Güvenlik Konseyi Filistin Konulu Toplantısı'na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'deki temasları kapsamında New York'ta Hırvatistan Dışişleri Bakanı Gordan Grlić-Radman ile bir araya geldi.