Ünlü ressam Berfin Uluman, Swissotel The Bosphorus Madhu's atmosferinde gerçekleştirdiği kişisel sergisi ile sanatseverlerden tam not aldı.

REYHAN İPEKEL 

Selim Akar’ın host ettiği ve küratörlüğünü yaptığı Berfin Uluman’24 Time Collection sergisinde cemiyet, iş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri katıldı.

BERFİN ULUMAN 

Berfin Uluman; Her şehrin renksel enerjisleri vardır. Ben kendi ilhmamımda vurduğum her fırça darbesinde bu enerjileri resimlerime yansıtıyorum.

Swis Otel Madhu’s gerçekleştireceğim Berfin Uluman ’24 Time Collection' sergimde zamanın önemini vurgularken insan silüetleriyle zamanın içinde kayboluşumuzun resme aktarılma hali İngiltere'de yaşadım dönemde Westminster Sarayı’nın en ünlü kulesi Big ben saat kulesi’nin önünden çok geçtiğim için alt benliğimde kalan bu etki resme yansımış olabilir. Amerika’da kaldığım dönemde ise gözelemlerime yansıyan mimiksiz, ifadesiz, gözleri yani joker yüzlü insanları veya New York’un şehir olarak mutlu ve mutsuz insanlarının iki yüzlülüğünü bu joker temalarıyla aktarmış olabilirim.

Bunlar benim kurallara bağlı ve bunlara düşünerek yaptığım tablolar degil anlatmak istediğim şey aslında İngiltere, Amerika olarak degil ziyaret ettiğim tüm ülkelerden döndünten sonra zamanla bu hikayeleri ortaya çıkarmayı seviyorum.  Arap ülkeleri ziyaretim sonrasında at ve halı koleksiyonum sıcak tonlar ağırlıklı ortaya çıkarken, bazen New York’un o soğuk renkleri tablolarıma ilham oluyor. Ama en çok kendi içinde binbir çeşit rengi barındıran Türkiye’nin renklerini kullanmayı seviyorum... Anadolu’nun uçsuz buçaksız renk çümbüşü benim en büyük motivasyon kaynağım. Aldığım eğitimler dışında beni ülkekerin renkleri ve psikolojileri besliyor diyebilirim. 

KADRİYE OLGAR

Sergiye Katılan İsimler Anıl Altun Ece, Arzu Güldoğdu, Ayla Öztürk, Bekir Güzeller, Buket Yılmaz, İlknur Cici, Ebru Uygun Toçev Başkanı Furkan Uzun Çağdaş Çelik, Gülay Kamaz, Hakan Akkaya, Hande Orman, Karin Şen Cankan, Ebru Kayın, Işın Gürdal, Korcan Kol Kurtuluş Turgut, Züleyha Körolak, Lauara Anıl Acar Şeyma, Meral Çalışıcı, Milla Kolesnychenko, Müge Onaydın, Nalan Aksoy, Nur Viral, Onur Dikmen, Onur İliman, Paris Penyamin Bıçakcı, Reyhan İpeker, Sebahattin Güldür, Seçil Gür, Serra Kantarcıoğlu, Dilq Alaş, Şebnem Atay, Yulia Dalkiliç, Zara Regards 

GÜLAY KAMAZ 

HAKAN AKKAYA - BERFİN ULUMAN

NALAN AKSOY - SELİM AKAR

PARİS BIÇAKÇI 

ARZU GÜNDOĞDU - ONUR İLİMAN 

EBRU UYGUN 

ECE ALTUN - ANIL ALTUN 

HAKAN BİLGİN 

Chiharu Shiota’nın “Dünyalar Arasında” adlı sergisi İstanbul Modern'de! Chiharu Shiota’nın “Dünyalar Arasında” adlı sergisi İstanbul Modern'de!

HANDE ORMAN 

KORCAN KOL 

MÜGE ONAYDIN 

NUR VİRAL - BERFİN ULUMAN 

OLGA KALEMCİ - YULIA DALKILIÇ 

SEÇİL GÜR 

ZARA 

Editör: Admin Admin