Bir Haberleri

bir haberleri ve güncel bir gelişmeleri, bir ile ilgili tüm video, bir fotoğrafları ve bir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Raşid Meredov ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkmenistan Savunma Bakanı Begenç Gündogdiyev ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Rusya’da bir araya geldi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Etiyopya Dışişleri Bakanı Taye Atske Selassie ile Ankara'da bir araya geldi.

MÜZİK

Hit şarkıları ile Türk Pop Müziğinin zirvedeki ismi Mert Demir, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda biletleri tükenen eşsiz...

GENEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail’in Gazze’deki okul binasına düzenlediği saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İran Dışişleri Bakanlığı Pakistan’ın tehditlerle mücadelede İran’a tam destek verdiğini ifade etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağlı mevkidaşı Ervin İbrahimoviç ile Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi.

CEMİYET

Türkiye’nin küresel tekne üreticisi Sirena Marine’in, önceki gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlediği Yaz Partisi’nde deniz tutkunları bir araya geldi.

MEKAN

Bodrum’un ünlü mekanı Maça Kızı, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Hadi Bahra, Suriye Müzakere Komisyonu Başkanı Bedir Camus ve Suriye Geçici Hükümeti...