Attacks Haberleri

attacks haberleri ve güncel attacks gelişmeleri, attacks ile ilgili tüm video, attacks fotoğrafları ve attacks haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanlık Ofisi, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Sezariye bölgesindeki evine insansız hava aracı (İHA) ile saldırı gerçekleştirildiğini, yaralanan olmadığını duyurdu.

GENEL

Japonya, İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Lübnan Geçici Barış Gücü'nü (UNIFIL) hedef alan saldırılarını kınadı.

GENEL

Beyaz Saray, İsrail dahil herkesin Birleşmiş Milletler (BM) Lübnan Geçici Barış Gücü'nün (UNIFIL) rolüne saygı duyması gerektiğini açıkladı.

GÜNCEL

Çin Savunma Bakanlığı Sözcüsü Wu Qian, Lübnan’daki Birleşmiş Milletler Geçici Barış Gücü'nün (UNIFIL) güvenliğini sağlamak için Çin’in daha sıkı güvenlik...

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail'in Gazze'deki hastane yerleşkesi ve okul saldırılarını kınadı.

GENEL

Lübnan Başbakanı Necib Mikati ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Lübnan'daki son durumu görüştü...

GENEL

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Lübnan'daki Birleşmiş Milletler Barış Gücü askerlerine yönelik saldırı nedeniyle İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu aradı.

GENEL

AB, İsrail'in, Lübnan'ın güneyindeki BM Barış Gücü'ne saldırılarından endişe duyduğunu belirterek, İsrail makamlarından açıklama beklediğini bildirdi.

GENEL

Lübnan Başbakanı Necib Mikati, İsrail'in uluslararası meşruiyete ve ilgili kararlara uymama konusunda yeni bir safhaya geçtiğini söyledi.

GENEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Lübnan'da insanların korku ve endişe içinde yaşadığını söyledi...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lyod Austin, İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi...