Açıklaması Haberleri

açıklaması haberleri ve güncel açıklaması gelişmeleri, açıklaması ile ilgili tüm video, açıklaması fotoğrafları ve açıklaması haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Tayvan’da önceki gün düzenlenen Başkanlık Seçimi ile ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Demirören Holding, Tayfun Demirören’e ait Mikare Real Estate şirketi ile ilgili kamuoyu açıklaması yaptı.

EKONOMİ

İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nce, yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağı iddiasının manipülasyon içerdiği açıklandı.

GENEL

MSF’in ABD Ofisi İcra Direktörü Avril Benoit, söz konusu kararın Gazze’deki siviller için ‘anlamsız’ olduğunu vurguladı.

GENEL

 ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün düzenlediği yıl sonu basın toplantısında soruları yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aralık ayının sonuna doğru da biz birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız." dedi.

GENEL

Avusturalya Dışişleri Bakanı Penny Wong, dün yaptığı açıklamada İsrailli ‘yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdükleri olaylar ile ilgili 15 ülkenin ortak...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, mevkidaşı Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya gelerek ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da birtakım ihtiyaçlar olduğunu tespit ettik." dedi.

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki ofisinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve kulüp başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türk vatandaşlarının 10 Yunan adasına yapacakları seyahatlerde; kapıda tek girişli ve 7 gün geçerli vize...

GENEL

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile düzenlediği basın toplantısında doğu Ege’de Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti konusunun da görüşüldüğünü...