MAGAZİN

Victoria’s Secret Fashion Show: Dilan Çiçek Deniz’den göz alıcı kareler

New York’ta bir hafta kalan ve şehrin caddelerinde ve metrosunda özel çekimler yapan Dilan Çiçek Deniz, tarzı ve ışıltısıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Loading...

Merakla beklenen Victoria’s Secret Fashion Show’u New York’ta izleyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Hakan Yıldırım imzalı özel tasarım elbisesiyle göz kamaştırdı. 

DİLAN ÇİÇEK DENİZ 

ZARAFETİ VE ŞIKLIĞIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI

Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz hafta Victoria’s Secret Fashion Show’u yerinde izlemek için New York’taydı. Başarılı oyuncu efsane şovun ikonik pembe halısında yine dünyanın farklı ülkelerinden gelen özel isimlerle birlikte yürüdü. 

TARZI VE IŞILTISIYLA BÜYÜLEDİ

Altı yıl aradan sonra gerçekleşen Victoria’s Secret Fashion Show, tüm dünyada gündemden düşmedi. Yılın en görkemli şovu olan Victoria's Secret Fashion Show 2024’te, Dilan Çiçek Deniz de modacı Hakan Yıldırım’ın özel olarak tasarladığı elbisesiyle yer aldı.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ'DEN VICTORIA'S FASHION SHOW'DA UNUTULMAZ KARALER 

New York’ta bir hafta kalan ve şehrin caddelerinde ve metrosunda özel çekimler de yapan Deniz, tarzı ve ışıltısıyla herkesi kendisine hayran bıraktı. Fashion Show’da Dilan Çiçek Deniz’in mükemmel kareleri ve video çekimlerini New York’ta yaşayan ‘Fotoğrafçı ve Video Yönetmeni’ Sinem Yazıcı üstlendi. 

GÖZ ALICI BİR GÖRÜNÜM: DİLAN ÇİÇEK DENİZ 

Victoria’s Secret Fashion Show 2024 öncesi düzenlenen ikonikleşen Pembe Halı’da seçkin isimlerle yer alan Deniz, ardından özel davetlilerle birlikte moda dünyasında ikonikleşmiş şovu izledi.