Dünyaca ünlü cilt bakımı markası Valmont, V-Lift serisinin lansmanını Vakko Hotel & Residence'da gerçekleştirdi. Moda, basın, cemiyet, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin katılımıyla düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü.
KADRİYE OLGAR - ALİ ÇELİKKOL
Lansmanda 4A Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelikkol, kısa bir konuşma yaparak etkinliğin önemine değindi.
ALEYNA ÇELİKKOL - ALEGRA LEVİ
VAKKO HOTEL & RESIDENCE’DA GERÇEKLEŞEN VALMONT’UN YENİ V-LİFT SERİSİ LANSMANINDA KONUKLARI BÜYÜLEDİ!
Ardından, 4A Kozmetik Marka Müdürü Özge Yılmazer Can ve Valmont’un uluslararası temsilcisi Agnes Teffaud, markanın yenilikçi V-Lift serisini tanıtan etkileyici sunumlarıyla ürünlerin özelliklerini ve cilt bakımına kattığı faydaları davetlilerle paylaştılar.
BATYA KEDUBİ
Davetliler, özenle hazırlanan ikramlar eşliğinde keyifli sohbetler gerçekleştirdi.
FAİZE AKTAR GEDİZ
Etkinliğe, moda, basın, iş ve sanat dünyasından Gizem Hatipoğlu, Sena Çakır, Alegra Levi, Serap Sarı, Tuğçe Peksayar, Arzu Kunt, Güneş Havva Eren, Batya Kedubi, Kadriye Olgar, Faize Aktar Gediz, Ali Arisso ve Gözde Erdem gibi birçok ünlü isim katılarak lansmana renk kattı.
GİZEM HATİPOĞLU
GÖZDE ERDEM
HÜLYA KALYONCUOĞLU
SENA ÇAKIR
SERAP SARI
TUÇE PEKSAYAR