Kurulduğu günden bu yana Bitkisel Kozmetik Laboratuvar Uzmanlığı ile doğaya ve cilde saygılı ürünler geliştiren dünyaca ünlü Fransız kozmetik markası Yves Rocher MOMO Bodrum’da yer alan yeni summer pop-up mağazasını ve ikonik Monoi de Tahiti koleksiyonunu ve Eda Ece’nin yüzü olduğu yıldız ürünü Monoi Işıltılı Yağ reklamını tanıttı.

CEREN AKYÜZ

 YVES ROCHER, MOMO BODRUM’DA YER ALAN YENİ SUMMER POP-UP MAĞAZASINI ÖZEL BİR DAVET İLE KUTLADI

17 Temmuz Çarşamba akşam üstü MOMO Bodrum’da Yves Rocher Türkiye CEO Elif Berker ev sahipliğinde gerçekleşen keyifli davete; moda, sanat ve cemiyet hayatından Ece Vahapoğlu, Serap Sarı, Oben Alkan, Sera Verhoest İrvül, Aslı Cüreklibatu, Gizem Sarı Tekin, Hazal Kalkavan Karahan ve Sibel Özeflatun gibi isimler katıldı.

DENİZ CÜREKLİBATIR - ASLI CÜREKLİBATIR

Davette konuklar; summer pop-up mağaza alanında Monoi serisini keşfetti ve güne özel saç örgüsü aktivasyonuna katıldı. Keyifli yaz buluşmasında Yves Rocher; Eda Ece’nin yüzü olduğu yıldız ürün olan Monoi Işıltılı Yağ reklamını tanıttı.

DESTİNA ÇAVDAR 

Yves Rocher, 17 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında boyunca #TenimdeHepYazIşıltısı mottosuyla tropikal ada esintisini, neşeli ve ışıltılı yaz coşkusunu MOMO Bodrum ve MOMO Dalyan’da yer alan summer pop-up mağazalarında sunarken, eğlenceli aktivasyonlarıyla misafirlerine plajda unutulmaz Yves Rocher deneyimleri sunuyor.

DİLARA ACAR 

DUYGU BATUM 

ECE VAHAPOĞLU 

GİZEM KOÇAÇINAR

Beyza Uyanoğlu, Paris sokaklarını geziyor Beyza Uyanoğlu, Paris sokaklarını geziyor

GİZEM SARI TEKİN 

HAZAL KALKAVAN KARAHAN 

KAĞAN LALA - SUDE ADEMOĞLU 

OBEN ALKAN 

SERA VERHOEST İRVÜL 

SERAP SARI 

SİBEL ÖZEFLATUN 

Editör: Admin Admin