Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu MINI, yazın bitişiyle gelen şehre dönüş döneminde "1 Energetic Day by MINI” isimli bir etkinlik düzenledi.

BAŞAK DİZER 

 "1 ENERGETIC DAY BY MINI" İLE ŞEHRE DÖNÜŞ TERAPİSİ 

20 Eylül Cuma günü Six Senses Kocataş Mansions’ta gerçekleşen etkinlik; sağlıklı yaşam ve sürdürülebilirlik temaları etrafında şekillenirken; davetlilere nefes egzersizleri, fitness seansları ve sağlıklı ikramlar eşliğinde huzurlu ve farkındalık dolu bir atmosfer yarattı.

SAADET IŞIL AKSOY 

Başak Dizer ev sahipliğinde gerçekleşen keyifli etkinliğe ünlü oyuncular Saadet Işıl Aksoy, Cansu Tosun, Duygu Sarışın ve Miro Gerede Erkaya’nın yansı sıra Hande Gülşen Yontunç, Duygu Gülşen Tarablus, Dilara Koçak, Meriç Küçük ve Bedirhan Soral gibi ünlü isimler katıldı.

CANSU TOSUN - BAŞAK DİZER 

Afra Saraçoğlu, VIVAMAYR'da enerji topladı!.. Afra Saraçoğlu, VIVAMAYR'da enerji topladı!..

Kişiye özel lüks deneyimlerin sürdürülebilir bir yaklaşımla sunulduğu Six Senses Kocataş Mansions’ta gerçekleşen 1 Energetic Day by MINI, şehre dönüş kapsamında ünlü simaları bir araya getirdi.

HANDE GÜLŞEN YONTUNÇ - BAŞAK DİZER - DUYGU SARIŞIN - DUYGU GÜLŞEN TARABLUS 

Stil danışmanı Başak Dizer’in ev sahipliğinde sağlıklı yaşam ve çevresel farkındalığı artıran çeşitli aktivitelerin düzenlendiği etkinlikte, lüks ve sürdürülebilirlik temaları öne çıktı.

MOSHE AELYON 

Estetik ve çevresel sorumluluk alanında önemli projelere imza atan Moshe Aelyon, ilham verici konuşmasıyla etkinlikte yer aldı. Lüks wellness markası ShapeUp ise, sağlıklı ve pozitif yaşam tarzını yansıtan aktivitelerle davetlilere farklı deneyimler sundu. 1 Energetic Day by MINI ile davetliler, şehrin koşturmasından uzaklaşarak, zihinlerini ve bedenlerini dinlendirdikleri keyifli bir gün yaşadı. 

Tamamen Elektrikli Yeni MINI Countryman ve Yeni MINI Cooper 3 Kapı modellerinin sergilendiği etkinlikte katılımcılar, Tamamen Elektrikli Yeni MINI Countryman ile elektrikli sürüş keyfini deneyimleme şansı buldu.   

Editör: Admin Admin