Gişe rekorları kıran Valerian and the City of a Thousand Plane, Anna gibi yapımlarda izlediğimiz ünlü oyuncu ve model Sasha Luss Bodrum’a geldi. Bugüne kadar Chanel, Dior, Valentino başta olmak üzere pek çok lüks markanın defilelerinde boy gösteren model, Mandarin Oriental, Bodrum’da konakladı. 

Ünlü isim Mandarin Oriental, Bodrum’da sonbahar güneşinin ve denizin keyfini çıkardı.

Victoria’s Secret Fashion Show: Dilan Çiçek Deniz’den göz alıcı kareler Victoria’s Secret Fashion Show: Dilan Çiçek Deniz’den göz alıcı kareler

SASHA LUSS

Tatilini ailesiyle birlikte geçiren Rus model, Bodrum’da denizin ve doğanın güzelliğinden oldukça etkilendiğini, tatilini bu yüzden uzattığını, özellikle plajda ve spa’dan çok keyif aldığını belirtirken, Mandarin Oriental, Bodrum’da geçirdiği tatile ithafen sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; "Bu tatili bu kadar özel kıldığınız için teşekkür ederim. Hayatta en sevdiğim çiftle (ailem) vakit geçirmek ve yıldönümlerini (33 yıldır birlikte) burada kutlamak çok keyifliydi." 

SASHA LUSS - MANDARIN ORIENTAL BODRUM 

Güzel oyuncu Sasha Luss, sosyal medya (Instagram) hesabından Mandarin Oriental, Bodrum’dan paylaştığı fotoğraflara çok sayıda takipçi tarafından beğenildi.

Daha 14 yaşındayken Rus moda endüstrisinde hızla ün kazanan Sasha Luss, Chanel, Dior, Valentino, Lanvin, Dior Beauty, Balmain, Oscar de la Renta, Max Mara, Tommy Hilfiger, LA Perla, Karl Lagerfeld, Moschino, Carolina Herrera ve Moncler gibi birçok markanın yüzü oldu ve defilelerinde yer aldı. 

 Oyunculuğa da adım atan ünlü model, 2017 yılında Valerian and the City of a Thousand filminde Prenses Lihö-Minaa'yı canlandırdı. 2019'da aksiyon gerilim filmi Anna'nın baş rolünde, model olarak gizlenen bir Rus casusu olarak rol aldı.

Editör: Admin Admin