2 hafta önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin huzurunda iki ülke arasında 17 anlaşma imzalandı.

2 hafta önce SPOR

Galatasaray, İtalyan ekibi Napoli'de forma giyen Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

2 hafta önce SPOR

Beşiktaş, Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen Joao Mario ile satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağlandığını duyurdu.

2 hafta önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

2 hafta önce DİZİ

Küçük yaşlardan beri kamera önünde olan genç ve güzel oyuncu Ege Kökenli, Güzel Aşklar Diyarı’nda Alaca Konağı’nın hanımı olarak karşımıza çıkacak.

2 hafta önce GÜNCEL

Çin-Afrika İşbirliği Forumu Zirvesi, bugün başkent Beijing’de başlıyor. Çin Cumhurbaşkanı Jinping, zirve öncesinde Afrikalı liderlerle görüşme gerçekleştirdi...

2 hafta önce EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye ile Mısır arasında belirlenen 15 milyar dolar ticaret hedefine kısa süre içerisinde ulaşılacağına emin olduklarını söyledi.

2 hafta önce EKONOMİ

2024 yılının ilk yarısına ilişkin enflasyon muhasebesi uygulanmış finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, söz konusu dönemde kombine satışlarını 517,9 milyar TL seviyesine yükseltirken, Holding’in kombine FAVÖK’ü ise 61,8 milyar TL’ye ulaştı.

2 hafta önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ve Mısır'ın bölgesel barış ve istikrara katkıları hayati önemdedir. Türkiye ve Mısır Filistin meselesinde ortak bir duruşa sahiptir. İnsani yardımların engelsiz akışı önceliğimiz olmaya devam ediyor. Bugüne kadar Gazze'ye iletilen toplam yardımın yüzde 32'si Türkiye'den gitmiştir.

3 hafta önce GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Mısır Arap Cumhuriyeti'ne yönelik iddialarına ilişkin açıklama yaptı.