3 hafta önce GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İsveç’te Uluslararası Kalkınma İşbirliği ve Dış Ticaret Bakanı Johan Forssell ile bir araya geldi.

3 hafta önce MÜZİK

Türk pop müziğinin en sevilen sanatçılarından Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserleri serisine devam ediyor.

3 hafta önce SİNEMA

İspanyol yönetmen Pedro Almodóvar’ın İngilizce dilindeki ilk uzun metraj filmi, “The Room Next Door”, Venice Film Festivali’nde prömiyer yaptı.

3 hafta önce SPOR

Antalya'da düzenlenen ve 62 sporcunun katıldığı Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası’nda Şahika Ercümen tüm kategorilerde altın madalya kazandı.

3 hafta önce GENEL

İngiltere'nin eski Başbakanı Boris Johnson, İngiltere’nin İsrail’e verdiği 30 silah ihracat lisansını askıya almasının ardından açıklama yaptı.

3 hafta önce GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’de çocuk felci kapsamında başlatılan aşı kampanyasında ikinci günde 74 bin çocuğun aşılandığını duyurdu.

3 hafta önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Türk oyunu Türk yapımı ve yüzde 100 Türk sermayeli Roko Game Studios ürünü olan Rise Online World düzenlediği turnuva ile kullanıcılarına 1 milyon lira ödül dağıtıyor.

3 hafta önce MÜZİK

Besteleriyle ve söylediği şarkılarla yıllardır Türk pop müziğine yön veren ünlü sanatçı Kenan Doğulu, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor.

3 hafta önce GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

3 hafta önce GÜNCEL

Filistin Kızılayı Derneği (PRCS) Başkanı Younis al-Khatib, Ürdün’ün başkenti Amman’da düzenlenen Kızılay Konferansı’nda açıklama yaptı