3 hafta önce GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) ve Irak Güvenlik Güçleri tarafından batı Irak'ta gerçekleştirilen ortak askeri operasyonda 15 DEAŞ şüphelisinin öldürüldüğü duyuruldu.

3 hafta önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Slovenya’da temasları kapsamında Başbakan Robert Golob ve Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Tanja Fajon ile Lübliyana’da görüştü.

3 hafta önce GENEL

Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, 28 Afgan vatandaşın Afganistan'a geri gönderildiğini duyurdu.

3 hafta önce GENEL

Norveç Dışişleri Bakanı Espen Barth Eide, İsrail’in Batı Şeria’daki geniş çaplı operasyonlarıyla ilgili açıklama yaptı.

3 hafta önce GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

3 hafta önce SPOR

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda milli tekvandocu Ali Can Özcan, erkekler K44 58 kiloda gümüş madalya kazandı.

3 hafta önce GÜNCEL

1922 yılından bu yana her yıl 30 Ağustos'ta ülkemizde coşkuyla kutlanan ulusal bayramlarımızdan '30 Ağustos Zafer Bayramı'nız kutlu olsun.

3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), parasal aktarım mekanizmasını desteklemek amacıyla zorunlu karşılık uygulamasında değişikliler yaptığını duyurdu.

3 hafta önce SonDakika

Merkez Bankası, zorunlu karşılık uygulamasında değişiklik yaptı. Gerçek kişi TL mevduat payı yüzde 45 ile yüzde 50 arasında bulunan bankalar için aylık artış hedefi 0,8 puana yükseltildi.

3 hafta önce SPOR

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, İsviçre ekibi Lugano'yu 3-3 biten ilk karşılaşmanın rövanşında 5-1 yenerek adını lig aşamasına yazdırdı.