3 hafta önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, cirosu 50 milyon liranın altında olan işletmelere enflasyon düzeltmesi hususunda kolaylık sağlandığını açıkladı.

3 hafta önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis ile görüştü.

3 hafta önce GÜNCEL

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran'ı (8) arama çalışmaları 9'uncu günde sürerken, ağabey E.G.'nin (18) gözaltı süresi uzatıldı.

3 hafta önce GÜNCEL

İstanbul Valisi Davut Gül, Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında yaralananları Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

3 hafta önce GENEL

Telegram'ın CEO'su Pavel Durov, 5 milyon euroluk kefalet ödemesi ve Fransa'dan çıkmama şartıyla denetimli olarak serbest bırakıldı.

3 hafta önce GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, İran’ın Ürdün üzerinden silah taşıyarak Batı Şeria’nın kuzeyindeki Yahudiye ve Samarya Bölgesi’nde ‘terör cephesi’ kurmaya çalıştığını öne sürdü.

3 hafta önce GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

3 hafta önce EKONOMİ

Akbank'ın Türkiye’deki tüm banka ve kredi kartı kullanıcılarına açık ödeme platformu Juzdan, Türkiye’de yine bir ilke imza attı.

3 hafta önce EKONOMİ

Garanti BBVA, çocukları özel eğitim kurumlarında ve özel okullarda öğrenim gören velilere, ‘Okulum Garanti’de ile eğitim giderleri harcaması ve takibinde kolaylık sağlanacağını duyurdu.

3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2024 dönemine ilişkin hizmet üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.