4 hafta önce GÜNCEL

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Belarus’un, Gomel bölgesindeki Ukrayna sınırına çok sayıda roketatar sistemi, hava savunma sistemleri, zırhlı araçlar ve personel konuşlandırdığını duyurdu.

4 hafta önce GÜNCEL

Telegram uygulamasına ait sosyal medya hesabından Pavel Durov’un gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

4 hafta önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2024 dönemine ilişkin, hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıkladı.

4 hafta önce SAĞLIK

Liv Hospital Nefroloji Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Ecder; böbreklerimizin neden hastalandığı ve korumak için neler yapmamız gerektiğini anlattı.

4 hafta önce MÜZİK

Türk pop müziğinde fırtına gibi esen ve hit şarkılarıyla listelerde zirveye çıkan Hande Yener, sevilen şarkılarını seslendireceği muhteşem konserlerle yeniden sahnede.

4 hafta önce MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerinin üçüncüsünde de mekanı hıncahınç dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir müzik şöleni sundu.

4 hafta önce SPOR

Real Madrid, İspanya La Liga’nın 2’nci haftasında sahasında Real Valladolid’i 3-0 mağlup etti...

4 hafta önce GÜNCEL

THY'nin ardından Pegasus Havayolları da güvenlik sebebiyle bugünkü Beyrut seferlerini iptal etti.

4 hafta önce GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Lübnan Özel Koordinatörlüğü Ofisi (UNSCOL), İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırısının ardından sınır bölgesindeki gelişmelerin endişe verici olduğunu belirtti.

4 hafta önce SonDakika

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Kira geliri tespit edilen ve birçok defa hatırlatma yapıldığı halde beyanname vermeyen yaklaşık 700 bin mükellef hakkında cezalı işlem yapılacak. Ayrıca tapu ve ikamet bilgileri kullanılarak kiraya verildiği değerlendirilen 1,5 milyon konut için fiili denetim çalışması başlattık.