1 ay önce SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion ile ismi bir süredir anılan Ferdi Kadıoğlu, sağlık kontrollerinden geçmek üzere İngiltere’ye gitti.

1 ay önce MAGAZİN

Başarılı ve güzel oyuncu Elçin Sangu, her daim şık ve çekici görüntüsüyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

1 ay önce GENEL

ABD eski başkanı Barack Obama Kamala Harris’i destekleyerek, “Bu gece Kamala Harris, doğru olduğunu bildiğim şeyi tüm dünyaya gösterdi” ifadelerini kullandı.

1 ay önce GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, dün Demokratik Ulusal Parti Kongre’sinde ABD başkan adaylığını resmen kabul etti.

1 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim faaliyetleriyle bağlantılı kitap, kırtasiye ve diğer öğretim materyalleri için öğrenci velilerinden kanuna aykırı şekilde 'fahiş fiyat' talep eden bazı özel okullara inceleme başlattı.

1 ay önce GENEL

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi.

1 ay önce GENEL

İsrail Savunma Bakanı Gallant, İsrail Kamu Güvenliği Bakanı Ben Gvir’in ‘sorumsuz eylemleri’ sebebiyle ülkenin güvenliğini tehlikeye attığını belirtti.

1 ay önce SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, deneyimli orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

1 ay önce SonDakika

Ticaret Bakanlığı 81 ilde karkas et fiyatlarındaki düşüşü tüketiciye yansıtmayan kasaplara denetim başlattı. Denetim kapsamında haksız fiyat uygulayan kasaplara 100 bin ile 1 milyon tl arasında idari para cezası uygulanacak

1 ay önce SonDakika

Milli Eğitim Bakanlığı: Eğitim faaliyetleriyle bağlantılı kitap, kırtasiye ve diğer öğretim materyalleri için öğrenci velilerinden kanuna aykırı şekilde ‘fahiş fiyat’ talep eden özel okullara yönelik inceleme başlattı.