1 ay önce MODA

Arcon Kozmetik ve Maxx Royal Bodrum Resort işbirliğiyle Projehane Bilge Kuru Danışmanlığı tarafından düzenlenen Dior VIC Masterclass daveti gerçekleşti.

1 ay önce MÜZİK

Sesi, yorumu ve efsane sahnesi ile çok sevilen ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerine devam ediyor.

1 ay önce SİNEMA

Netflix, Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı yeni filmi Tam Bir Centilmen’in yayın tarihini özel bir video ve filmden karelerle duyurdu.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 7 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyinde 1 PKK/YPG'li terörist olmak üzere toplam 8 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

1 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

1 ay önce SAĞLIK

Adana Çukurova Üniversitesi'nden (ÇÜ) Prof. Dr. Yeşim Taşova, maymun çiçeğinin (M-Çiçeği) eski bir hastalık olduğunu belirtti.

1 ay önce GÜNCEL

Filistin Kızılayı (PRCS) , İsrail güçleri tarafından rehin tutulan ve serbest bırakılan 5 sivilin Karm Abu Salem sınır kapısından alınarak tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldüğünü duyurdu.

1 ay önce GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) , Gazze'nin Han Yunus kentine düzenlenen operasyonda 6 İsrailli rehinenin cansız bedenine ulaştıklarını açıkladı.

1 ay önce EKONOMİ

China Southern Airlines'ın CZ6035 sefer sayılı Urumçi uçağı 17 Ağustos akşamı İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

1 ay önce GÜNCEL

USAID, DSÖ'nün maymun çiçeği (mpox) ile ilgili küresel düzeyde acil durum ilan etmesinin ardından 35 milyon dolarlık bir acil durum fonu sağlayacaklarını açıkladı.