1 ay önce GÜNCEL

İtalya’nın Sicilya adası açıklarında dün batan yelkenli teknenin batığında dalgıçlarla yapılan arama kurtarma çalışmaları girişimi başarısız oldu.

1 ay önce GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Malezya’da temaslarına devam ediyor.

1 ay önce MAGAZİN

İnmak Makina Ltd. şirketi sahibi iş insanı Berk Köse ve kıymetli eşi İpek Köse, çocukları ile Hillside Fethiye'de huzurlu bir yaz tatili yapıyorlar.

1 ay önce GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Tel Aviv’de İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir araya geldi.

1 ay önce GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü.

1 ay önce GÜNCEL

Filistin Kızılayı, Gazze Şeridi’nde yakıt sorunu nedeniyle insani yardım faaliyetlerinin minimum kapasiteyle yürütüldüğünü, faaliyetlerin durma riskiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu.

1 ay önce GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Avichay Adraee, Gazze’de endişe yaratan çocuk felci için gelecek haftalarda 60 bin doz aşının gönderileceğini duyurdu.

1 ay önce SANAT

Alphan Eşeli’nin Serra Türker Bayır’ın kurucusu olduğu Misela’nın 15 yıllık serüvenine bir övgü niteliği taşıyan ve zanaatkarlığı yaratıcılıkla buluşturan “Crafting Realms” sergisi Financial Times'da.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hızlanan dijital dönüşüm ve bilgi teknolojilerinin etkin kullanımıyla artık vergi denetiminin elektronik ortamda yapılabileceğini duyurdu.

1 ay önce EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İstihdam dostu politikalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edecek" dedi.