1 ay önce SonDakika

Suç gelirlerinin aklanması' suçuna yönelik dava kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında tahliye kararı verildi. Mahkeme, Polat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda olan Polat'ın bugün cezaevinden çıkması bekleniyor.

1 ay önce GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Azerbaycan'ın eski Cumhurbaşkanı ve ulusal lideri Haydar Aliyev’in mezarını ziyaret etti.

1 ay önce İş Dünyası

Ferhat Aydın İnvest Holding sahibi Ferhat Aydın önceki gün Mandarin Oriental Bodrum’da yakın arkadaşının vermiş olduğu davete katıldı.

1 ay önce GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan’a resmi ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mihriban Aliyeva ile bir araya geldi.

1 ay önce GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın Kursk bölgesinde Ukrayna ordusunun faaliyetlerine ilişkin açıklama yaptı.

1 ay önce EKONOMİ

Redstone Global'in Redstone İnfinity Bağdat Caddesi şubesi Brokerları Seda Saray ve Korhan Korkutlu, mevduat ve gayrimenkulün avantaj ve dezavantajlarından bahsetti.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2'nci çeyrek iş gücü istatistiklerini açıkladı....

1 ay önce GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, resmi temaslarda bulunmak üzere Malezya’ya gitti.

1 ay önce GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de olası ateşkes anlaşmasına ilişkin müzakerelere katılan tüm tarafları çabaları baltalamamaları konusunda uyardı.

1 ay önce MODA

Bottega Veneta 2024 Kış Koleksiyonu, markanın kreatif direktörü Matthieu Blazy’nin ellerinde bir yenilenme yolculuğuna dönüşüyor.