1 ay önce SPOR

Beşiktaş Kulübü, Fransa ekibi Paris-Saint Germain'den 20 yaşındaki İtalyan orta saha Cher Ndour'u sezon sonuna kadar kiraladığını bildirdi.

1 ay önce MAGAZİN

Spora ve sağlıklı yaşama olan tutkusuyla bilinen güzel oyuncu Merve Oflaz, “ "Hem eğlenmeyi hem de yoga yaptığım için sakinliği çok seviyorum" dedi.

1 ay önce CEMİYET

Attec İnternational Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Sarar Aydın, doğum gününü ailesi ile birlikte kutladı.

1 ay önce SANAT

Müzayedeci Uğur Batur, önceki gün Bodrum'un gözde mekanlarından Dürdane 1901’de merakla beklenen yaz davetini gerçekleştirdi.

1 ay önce MÜZİK

Amerikalı R&B ve elektronik dans müziği şarkıcısı Jason Derulo, Türkiye’nin en büyük yaşam festivali İstanbul Festivali’nde sahne aldı.

1 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Al Sani ve Mısır Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile ayrı ayrı telefonda görüştü.

1 ay önce GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, ""Yüzlerce radikal İsrailli tarafından Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlenmesi kışkırtmadır" denildi.

1 ay önce GENEL

Somali ve Etiyopya arasında, Türkiye ara buluculuğunda gerçekleşecek liman anlaşması görüşmelerinin ikincisi Ankara'da yapıldı...

1 ay önce EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında düzenlenen Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi.

1 ay önce GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Rusya’da bir araya geldi...