1 ay önce GENEL

Belçika Başbakan Yardımcısı Petra De Sutter, İsrailli Bakanların Gazze’ye insani yardımların engellenmesinin ‘haklı ve adil’ olduğuna ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi.

1 ay önce GENEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Cenevre Sözleşmesi’nin 75. Yıl dönümü sebebiyle mesaj yayımladı.

1 ay önce GENEL

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, İsrail Kamu Güvenliği Bakanı Itamar Ben Gvir ve İsrailli yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyerek bölgede sloganlar attığı görüntüleri kınadı.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "İşsizlik oranı, haziranda yüzde 9,2'ye yükseldi ancak bu yıl OVP'den daha düşük ve tek haneli işsizlik oranı öngörüyoruz" dedi.

1 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2024 yılının ilk yarısında cari işlemler açığında yüzde 55 oranında gerileme gerçekleştiğini belirtti.

1 ay önce İş Dünyası

Yeni terminal binası ve ek tesislerinin inşaatı sonrası 2011 yılında Limak'ın işletmesini devraldığı Priştina Uluslararası Adem Yaşari Havalimanı'nda yeni terminal kapıları, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

1 ay önce GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Yunanistan'ın başkenti Atina'da çıkan yangıların söndürülmesine destek amacıyla iki yangın söndürme uçağı ve bir helikopterin gönderilmesi için çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

1 ay önce SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 'Gürz-6' operasyonunda 1’i ölü, 2’si sağ olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi.

1 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

1 ay önce GENEL

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Josep Borrell’in, İsrail’e yönelik “Yaptırımlar AB gündemimizde yer almalıdır” açıklamasına tepki gösterdi.