1 ay önce SonDakika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: (ınstagram ile ilgili ) Bu ülkenin kanunları kuralları yok mu? Elbette var, siz de bunlara uymak zorundasınız. Zannediyorum çok uzamadan bizim hassasiyetlerimizi dikkate alacaklar. Instagram konusunda ciddi bir aşama kaydettik, talepleri karşıladıklarında erişimi sağlayacağız.

1 ay önce GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Orta Doğu’da gerginliğin azaltılmasına engel olan herkesin sorumlu tutulacağını söyledi.

1 ay önce GENEL

,İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı Michael Erik Kurilla ile de yüz yüze görüşme yaptı.

1 ay önce GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile görüşme gerçekleştirdi....

1 ay önce GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Orta Doğu’daki gelişmelerin ardından ABD Başkanı Joe Biden ile birlikte ulusal güvenlik ekibiyle toplantı yaptı.

1 ay önce GENEL

Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida atom bombası sonrasında yıkılmayan tek yapıt olan ‘Atom Bombası Kubbesi Anıtı’nda ‘ bugün düzenlenen anma töreninde konuşma yaptı.

1 ay önce GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Hiroşima Katliamı’nın 79. yıl dönümü sebebiyle mesaj paylaştı.

1 ay önce GENEL

NPCC, İngiliz kolluk kuvvetlerinin ülke genelinde devam eden protestolarla bağlantılı olarak son bir haftada 378 kişiyi gözaltına aldığını açıkladı.

1 ay önce GÜNCEL

NPCC Baş Komiseri Gavin Stephens, dün düzenlediği basın toplantısında ülke genelindeki protestolara müdahale eden kolluk kuvvetlerinin son bir haftada 378 kişiyi gözaltına aldığını belirtti.

1 ay önce GÜNCEL

Bangladeş’te hükümet karşıtı protestolar sonrası Başbakan Şeyh Hasina’nın görevi bırakmasının ardından parlamento feshedildi.