1 ay önce SPOR

Galatasaray ile Beşiktaş, 2023-24 sezonun Süper Kupa karşılaşmasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor..

1 ay önce SPOR

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş, Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi.

1 ay önce SonDakika

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan 2024 Turkcell Süper Kupa karşılaşmasında iki takımın sahaya çıkacağı 11'ler açıklandı.

1 ay önce SonDakika

Milli İstihbarat Teşkilatı ve İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nün ortak operasyonu sonucu yakalanan PKK/KCK Avusturya yapılanması mensuplarından Hıdır KORKUT tutuklandı.

1 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 4-5 Ağustos'ta Mısır'a resmi ziyaret gerçekleştirecek.

1 ay önce GÜNCEL

Filistin Dayanışma Kampanyası (PSC) İngiltere’nin başkenti Londra’da bugün Filistinlilere destek için protesto yürüyüşü düzenledi.

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli atlet Ersu Şaşma, erkekler sırıkla atlamada finale kaldı.

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli yüzücü Kuzey Tunçelli, erkekler 1500m serbest stil elemelerinde serisinde 14:45.27 ile birinci, genel klasmanda ise 5'inci olarak ilk 8 içerisinde yer aldı.

1 ay önce GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant ile dün bölgedeki gerilim hakkında bilgi almak ve değerlendirme yapmak üzere bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

1 ay önce GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, Bakan Lloyd Austin’in ‘İran tehditlerine karşı’ İsrail’in güvenliğine olan desteğini artırmak üzere bölgeye ek askeri kaynak konuşlandırma emri verdiğini duyurdu.