1 ay önce GÜNCEL

İngiltere’nin Soutport kentinde üç kız çocuğunun bıçaklanması sonrasında bir camiye saldırılmasıyla başlayan protestolar ülke genelinde yayılmaya başladı.

1 ay önce GÜNCEL

İran Büyükelçiliği kaynakları, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin Tahran'da öldürülmesinin ardından Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdıklarını, birçok İslam ülkesiyle irtibata geçtiklerini söyledi.

1 ay önce İş Dünyası

Dedeman Hotels & Resorts International İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Mısırlı, Dedeman olarak son yıllarda aktif bir büyüme stratejisi benimsediklerini söyledi.

1 ay önce MAGAZİN

Dünyaca ünlü aktris Sharon Stone, "Daha önce bir kere Bodrum’a geldim. İstanbul’da çok güzel yerlere gittim, harika şeyler deneyimledim." dedi.

1 ay önce MAGAZİN

Yeteneği ve güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Deniz Baysal, "İlişkide iki insanın aynı espri anlayışını paylaşması çok önemli" dedi.

1 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Etiyopya’da Başbakan Abiy Ahmed Ali ile görüştü.

1 ay önce SİNEMA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Altın Küre Ödülleri 'Uluslararası İkon Ödülü' dünyaca ünlü aktris Sharon Stone'a verildi.

1 ay önce SonDakika

Pegasus Havayolları, İran ve İsrail arasında devam eden gerilim dolayısıyla İran, Irak ve Ürdün’e yapacağı seferlerde değişikliğe gitti. Uçuş güvenliği nedeniyle alınan kararla İran, Irak ve Ürdün’e planlanan gece seferleri gündüz yapılacak.

1 ay önce SonDakika

Türk Hava Yolları, İsrail ile İran arasında yaşanan gerginlik nedeniyle bu gece İran'a planlanan seferlerini iptal ettiğini açıkladı. Seferlerin sabah yapılacağı öğrenildi.

1 ay önce GENEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.