1 ay önce MAGAZİN

Ferhat Aydın İnvest Holding sahibi Ferhat Aydın yaz tatilini Bodrum’da çocukları ile birlikte geçiriyor.

1 ay önce SonDakika

ÖSYM: YKS tercih süreleri 4 Ağustos 2024 tarihi saat 23.59’a kadar uzatılmıştır.

1 ay önce GÜNCEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin hidrokarbon arama çalışmalarına katılan 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han Karadeniz'e açılmadan önce gemide bir basın açıklaması yaptı.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temmuzda yıllık dış ticaret dengesi bir önceki aya göre 5,3 milyar dolar, geçen yılın aynı ayına göre ise 38,8 milyar dolar iyileşti" dedi.

1 ay önce SonDakika

Bakan Mehmet Şimşek: Dış ticarette dengelenme belirginleşiyor. Temmuzda yıllık dış ticaret dengesi bir önceki aya göre 5,3 milyar dolar, geçen yılın aynı ayına göre ise 38,8 milyar dolar iyileşti.

1 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

1 ay önce MAGAZİN

Dünyaca ünlü aktris Sharon Stone, Global İkon Ödülü'nü almak için Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi.

1 ay önce GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ile bakanlıkta bir araya geldi.

1 ay önce GENEL

ABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası MİT koordinatörlüğünde Ankara'da gerçekleşti.

1 ay önce SPOR

Olimpiyat Oyunları kadınlar boks 66 kg kategorisi son 16 turunda İtalyan boksör Angela Carini, dün Cezayirli rakibi Imane Khelif karşısında aldığı ilk yumruğun ardından 46. saniyede maçtan çekildi.