1 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 54 kiloda mücadele eden milli boksör Hatice Akbaş, çeyrek finalde Moğolistan'dan Enkhjargal Munguntsetseg'i mağlup etti.

1 ay önce SonDakika

MİT koordinatörlüğünde gerçekleşen rehine takası operasyonu tamamlandı...

1 ay önce GÜNCEL

ABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) koordinatörlüğünde Ankara'da gerçekleşti.

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 50 kilo son 16 turu mücadelesinde milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Meksikalı rakibi Fatima Herrera'yı mağlup etti.

1 ay önce SonDakika

MİT, Ankara’da ABD, Polonya, Slovenya, Norveç, Rusya, Belarus'un cezaevlerinde bulunan 26 kişinin karşılıklı takasını gerçekleştiriyor...

1 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye'ye ziyarette bulunan Ukrayna Birinci Başbakan Yardımcısı Yulia Sviridenko ile İstanbul'da görüştü.

1 ay önce GENEL

İletişim Başkanlığı, 1 saat 24 dakika süren Yüksek Askeri Şura toplantısında alınan kararlara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

1 ay önce SonDakika

İletişim Başkanlığı: 2 general yaş haddi nedeniyle 01 Eylül 2024 tarihinden, 29 general ve amiral kadrosuzluk nedeniyle 30 Ağustos 2024 tarihinden geçerli olarak emekliye sevk edilmiştir.

1 ay önce SonDakika

İletişim Başkanlığı: Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment TATLIOĞLU’nun görev süresinin bir yıl uzatılmasına karar verilmiştir. Halen 281 olan general ve amiral sayısı, 30 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla 327 olacaktır.

1 ay önce SonDakika

İletişim Başkanlığı: 30 Ağustos 2024 tarihinden geçerli olmak üzere; 23 general ve amiral bir üst rütbeye, 77 albay ise general ve amiralliğe yükseltilmiştir. 34 general ve amiralin görev süreleri bir yıl, 455 albayın görev süreleri ise iki yıl süre ile uzatılmıştır.