1 ay önce GÜNCEL

BM Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, işgal altındaki Gazze’deki insani duruma ilişkin açıklama yaptı.

1 ay önce SonDakika

Bahçeli: Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas nerede durduğunu, tarih ve mazlumlar önündeki sorumluluğunu ihmalden süratle kaçınmalıdır. TBMM'ye davet edilmek, muhatabı için bir şereftir. Bu şerefi taşıyıp taşımama konusu ise Sayın Abbas’ın bileceği ve davranışıyla ispat edeceği bir husustur.

1 ay önce SonDakika

MHP Lideri Devlet Bahçeli: İsrail Dışişleri Bakanı'nın, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan; siyasi, tarihi ve nesnel gerçeklerle asla bağdaşmayan alçak sözlerini nefretle lanetliyorum...

1 ay önce GENEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.

1 ay önce SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda'yı 3-2 mağlup etti.

1 ay önce SonDakika

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda'yı 3-2 mağlup etti...

1 ay önce GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Golan Tepeleri’nde düzenlenen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği roket saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen vergi düzenlemelerine ilişkin kanun teklifinin vergilemede adaleti ve etkinliği artırmayı, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleyi hedeflediğini, vatandaşlara yük getirmediğini açıkladı.

1 ay önce GENEL

ABD Başkan adayı Donald Trump, yaptığı açıklamada ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in ülke tarihinde ‘geçmişin solan bir anısı’ olacaklarını belirtti. ,

1 ay önce GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Golan Tepeleri’nde bir futbol sahasına roketli saldırı düzenlediğini ve 11 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.