1 ay önce EKONOMİ

TCMB, Para Politikası Kurulu'nun politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50'de tuttuğunu açıkladı.

1 ay önce SonDakika

Merkez Bankası: Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50’de sabit tutulmasına karar vermiştir...

1 ay önce EKONOMİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

1 ay önce SPOR

TFF, MHK Başkanlığına Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini açıkladı...

1 ay önce GÜNCEL

ABD’nin Illinois eyaletinde evine izinsiz giren şüpheli için polis çağıran Sonya Massey (36) adındaki siyahi kadın, polis tarafından vurularak öldürüldü.

1 ay önce GENEL

Pentagon Sözcüsü Pat Ryder, Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Aleksey Krivoruchko’nun Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile yaptığı yüz yüze görüşmeyi değerlendirdi.

1 ay önce GENEL

Avrupa Birliği Konseyi, dün itibariyle Ermenistan ordusunu desteklemek için 10 milyon Euroluk yardım kararını kabul ettiğini duyurdu.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yurt içi bankalarla yaptığı swap stokunun 144 milyon dolara gerilediğini açıkladı.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2024 dönemine ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı.

1 ay önce SonDakika

Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifinde yer alan 'ötenazi' ibaresi metinden çıkarıldı...