1 ay önce MEKAN

Kenan Doğulu, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da gerçekleşen konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

1 ay önce MÜZİK

Kenan Doğulu, vazgeçilmez bir yaz klasiği haline gelen Caresse Bodrum’da gerçekleşen konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

1 ay önce MAGAZİN

Ünlü spor yorumcusu Ertem Şener 49. yaş gününü ailesi ile birlikte Bodrum’da kutladı.

1 ay önce SANAT

Sevil Dolmacı Gallery, Bodrum’un Tilkicik koyunda konumlanan Ruins Bodrum ile lüks deneyime sanatın da eşlik ettiği özel bir projeye imza attı.

1 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Kutlama Töreni'nde konuştu.

1 ay önce GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, dün Avrupa Siyasi Topluluklar Zirvesi kapsamında geldiği başkent Londra'da İngiltere Kralı Charles ile bir araya geldi.

1 ay önce SPOR

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 6. durağı olan Çekya’da Most Pisti’nde gerçekleşen ilk yarışı galibiyetle tamamladı.

1 ay önce CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü siması Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın, İtalya’nın küçük ve şirin şehri Salo’yu geziyor.

1 ay önce MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur ve sunucu ve modacı Zeynep Bozkaya Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Sunthalia Hotel’de tatil yapıyor...

1 ay önce MAGAZİN

İkonik dergi Cosmopolitan, dört yıl sonra Türkiye'ye dönüşünü özel bir davetle duyurdu. Bodrum Edition’da ‘First Date First Kiss’ temasıyla gerçekleşti.