2 ay önce SPOR

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Hacıosmanoğlu, genel kurul da seçim gündeminin tamamlanmasının ardından teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

2 ay önce SPOR

TFF yeni yönetim kuruluna seçilen Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Futbolda iyi gitmeyen ne varsa hepsini düzeltmek adına buraya geldik" dedi.

2 ay önce SonDakika

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre TFF'nin yeni başkanı seçildi...

2 ay önce SPOR

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı ve başkan adayı Mehmet Büyükekşi, geçmiş döneme ait sunumunu gerçekleştirdi.

2 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda açıklama yaptı.

2 ay önce GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile İstanbul'da Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom'un Genel Müdürü Aleksey Likhachev ile görüştü.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

2 ay önce SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF’nin Ankara’da gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

2 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

2 ay önce SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, TFF'nin Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.