2 ay önce SonDakika

Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’na Hakkı Susmaz atandı.

2 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Diplomasi, ekonomi, finans, güvenlik, savunma, eğitim ve sağlık gibi alanlarda Afrika ülkeleriyle ortak çalışmalarımız yoğunlaşarak devam ediyor" dedi.

2 ay önce SonDakika

MSB: Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 8 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesindeki 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

2 ay önce GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’ın devam eden saldırılarının ve Gazze’ye insani yardımı görüştü.

2 ay önce GENEL

Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, dün ABD 2024 Başkanlık adayı Donald Trump ile görüştü.

2 ay önce GÜNCEL

Avrupa Adalet Divanı, bugün açıkladığı kararında AB Komisyonu’nun halkın, COVID-19 aşılarının satın alma anlaşmalarına yeterince geniş erişim sağlamadığına ve belgelerin bazı kısımlarını sansürleme gerekçesinde usulsüzlükler bulduğuna hükmetti.

2 ay önce GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Toplantısı için gittiği İtalya’da mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yaptı ve G7 toplantısına katıldı.

2 ay önce GENEL

ABD’nin New Jersey Senatörü Bob Menendez, yabancılara rüşvet karşılığında yardımcı olduğu gerekçisiyle 16 suçtan suçlu bulundu.

2 ay önce SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye ile telefonla görüştü...

2 ay önce SPOR

Fenerbahçe'nin kiralık olarak prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a geldi.