2 ay önce SonDakika

Galatasaray, 23 yaşındaki Danimarkalı stoper Mathias Ross’un şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Sparta Prag ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

2 ay önce GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Konferansı’na katılmak üzere gittiği İtalya’da Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Ken Saito ile görüştü.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 saat 25 dakika süren Kabine toplantısının ardından açıklamada bulundu.

2 ay önce SonDakika

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

2 ay önce MODA

Şarkıcı Doja Cat, Londra'da Finsbury Park'ta düzenlenen 2024 Wireless Festivali’nde Messika mücevherleriyle sahne aldı.

2 ay önce MEKAN

İş dünyasının ve cemiyet hayatının önde gelen iş insanları Bodrum’da bir araya geldi.

2 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Başkanlığı'na sunulan yeni vergi paketinin 'Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması' ilkesiyle hazırlandığını, dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermediğini belirtti.

2 ay önce SonDakika

Bakan Mehmet Şimşek: Çalışmalarımızı, Türkiye'de vergilendirilmemiş alan bırakılmaması amacıyla yürütmeye devam edeceğiz. Kayıt dışılıkla kararlı mücadele ve gönüllü uyumu artıracak, bu yolla mali disiplini güçlendirecek adımlar atacağız.

2 ay önce SonDakika

Bakan Mehmet Şimşek: Pakette, vergi adaletinin güçlendirilmesi, sermayeye yönelik vergi uygulamaları getirilmesi ve doğrudan vergilerin payının artırılması için düzenleme önerileri bulunuyor.

2 ay önce SonDakika

Bakan Şimşek: Yeni vergi paketini 'Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması' ilkesiyle hazırladık. Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor...