2 ay önce GENEL

ABD Başkan adayı olan Trump, kendisine yönelik yapılan suikast girişiminin ardından bugün Wisconsin eyaletinde düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi’ne katıldı.

2 ay önce GENEL

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen’in Basın Sözcüsü Eric Mamer, AB Komisyonu’nun, dönem başkanı Macaristan’ın gayri resmi toplantılarına üst düzey memur düzeyinde temsil edileceğini belirtti.

2 ay önce EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapacak adaylara, yapay zeka başta olmak üzere bu yıl ilk defa öğrenci alacak lisans ve ön lisans programlarını dikkatle incelemeleri önerisinde bulundu.

2 ay önce SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) COVID-19'un yeni varyantları 'FLiRT' ve 'LB.1'in dünyada baskın hale geldiğini duyurdu.

2 ay önce GÜNCEL

En düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

2 ay önce SPOR

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki golcü futbolcu Cenk Tosun için veda mesajı paylaştı.

2 ay önce SPOR

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Oğuz Aydın, transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul’a geldi.

2 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’na katıldı.

2 ay önce SonDakika

Fenerbahçe, son olarak Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın ile prensip anlaşmasına varıldığını ve oyuncunun transfer görüşmelerini ilerletmek için bu akşam İstanbul'a geleceğini açıkladı.

2 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşa silah doğrultan kim olursa olsun tıpkı 15 Temmuz gecesi gibi karşısında dimdik dururuz. Sandığın iradesine gölge düşürmeyiz, el sürdürmeyiz. FETÖ'cülerin kendilerini gizlemek için arkasına saklandığı milli manevi değerlerimizin örselenmesine izin vermeyiz.