2 ay önce GENEL

Melania Trump, eşi Donald Trump'a yapılan suikast girişiminden sonra dün basına açıklamalarda bulundu.

2 ay önce GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, eski ABD Başkanı ve 2024 Başkanlık Adayı Trump’ın 13 Temmuz’daki mitingde silahlı saldırıya uğraması sonrasında dün Beyaz Saray’dan halka seslendi.

2 ay önce GENEL

Avrupa Birliği’nin Dışişleri pozisyonu için seçilen Estonya Başbakanı Kaja Kallas, bugün başbakanlıktan istifa ettiğini duyurdu.

2 ay önce SAĞLIK

“Suya doğum ya da suda doğum yapmaya ne dersiniz? Aslında ilk okuduğunuzda ikisinin de aynı olduğunu, arasında bir farkın olmadığını düşünmeniz normal…

2 ay önce GÜNCEL

Ankara’da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda, 15 Temmuz 2016'da darbeci general Semih Terzi'yi vurarak öldürüp, darbe girişiminin seyrini değiştiren, kendisi de şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesindeki kabri, şehadetinin 8’inci yıl dönümünde ziyaretçi akınına uğruyor.

2 ay önce GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Ankara'da kabirleri başında törenle anıldı.

2 ay önce GÜNCEL

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliği'nde ziyaret yoğunluğu yaşanıyor.

2 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni ziyaret ederek, "Bu yüzyılda darbelere, vesayetçilere, hainlere yer yok" dedi.

2 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj paylaştı.

2 ay önce SPOR

Arjantin, 2024 Copa America finalinde Kolombiya'yı Lautaro Martinez'in 112'nci dakikadaki golüyle 1-0 yenerek üst üste ikinci kez mutlu sona ulaştı.