2 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (15 Temmuz 2016 gecesi) Milletvekillerimiz savaş uçaklarının sonik patlamaları ve tepelerine yağan bombalara aldırmadan görevlerini yerine getirmişlerdir. Gazi Meclis bu defa emperyalizmin kuklalarına 'dur' demiştir. O gece 2'nci kez gazilikle şereflenen meclisimizin tüm mensuplarına teşekkür ediyorum.

2 ay önce MAGAZİN

Beverly Hills 90210 dizisinin yıldızları, dün kanserden hayatını kaybeden rol arkadaşları Shannen Doherty için taziye mesajları paylaştı.

2 ay önce SonDakika

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınında alevler, Deliklikoy'a kadar ilerledi. Alevlerin arasında kalan 3 kişi, hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı.

2 ay önce MÜZİK

Survivor 2024 yarışmasının sevilen isimlerinde Aleyna Kalaycıoğlu’nun yeni şarkısı “OH BABY” 19 Temmuz’da Universal Music Türkiye etiketiyle yayında.

2 ay önce CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü siması Zeynep Toker ve iş insanı eşi Tayfun Toker baş başa Antalya’da tatil yapıyor.

2 ay önce MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü ismi iş insanı Aslı Sarar Aydın işlerine ara verip Bodrum Yalıkavak’taki yazlığına tatile çıktı.

2 ay önce SonDakika

MSB: Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 14 PKK'lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlenen 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirildi.

2 ay önce GÜNCEL

Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) binasının önünde 15 Temmuz'da şehit olanlar için anma töreni gerçekleştirildi.

2 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz'a, oyun diyenleri, tiyatro diyenleri, kıyamete kadar affetmeyeceğiz" dedi.