2 ay önce GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, dün BM genel merkezinde UNRWA için düzenlenen yardım konferansında konuştu.

2 ay önce SPOR

Beşiktaş’ın dün gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği 34 yaşındaki İtalyan santrfor Ciro Immobile, "Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

2 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Aylık harcamaları 5 milyon TL’nin üzerinde olup hiç gelir beyan etmeyen kişileri gerçek kazançlarını vergilendirmek üzere denetim kapsamına alıyoruz" dedi.

2 ay önce SonDakika

AFAD: Van’ın Tuşba ilçesinde saat 23.19’da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

2 ay önce SonDakika

Beşiktaş, son olarak İtalya Serie A ekibi Lazio forması giyen Ciro İmmobile ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

2 ay önce GENEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de Maliye Bakanı Mihaly Varga ile görüştü.

2 ay önce SPOR

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardı.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

2 ay önce GÜNCEL

ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı (USAID) Başkanı Samantha Power, BM yetkililerin Gazze’de bölgeye yayılan kıtlık uyarıları sonrasında acil gıda yardımını desteklemek ve bölgeye ulaştırmak için 100 milyon dolarlık ek bir yardım sağlandığını duyurdu.

2 ay önce EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, cari işlemler açığının azalmaya, rezervlerin güçlenmeye devam ettiğini açıkladı.