2 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yıllık cari açığın mayısta 25,2 milyar dolarla 2022 yılı haziran ayından sonraki en düşük seviyesine gerilediğini açıkladı.

2 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, cari işlemler hesabı verilerine ilişkin açıklama yaptı...

2 ay önce GENEL

Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont, Türkiye ile Fransa arasında ikili iş birliğini derinleştirmek ve ekonomik ilişkileri geliştirmek için çalıştıklarını söyledi

2 ay önce SİNEMA

1960'ların uzay yarışının iniş çıkışlarını konu alan filmin vizyonu öncesi, ünlü oyuncu Scarlett Johansson ve yönetmen Greg Berlanti çarpıcı açıklamalarda bulundu. “NASA’nın filme onay vereceğinden emin değildik!”

2 ay önce MODA

Güzel aktris Scarlett Johansson, "Fly Me To The Moon" fotoğraf çekiminde Messika mücevherleri ve asil duruşuyla büyüledi.

2 ay önce MAGAZİN

Başarılı ve güzel şarkıcı Çağla, geçtiğimiz gün Bodrum Bardakçı Koyundaki Azka Otel’in Beach’inde görüntülendi.

2 ay önce MAGAZİN

Varsın olsun şarkısıyla kulaklarda yer edinen güzel popçu Nihan Akın  nişanlısı Enis Tünay ile Bodrum Azka Otel'de tatil yapıyor.

2 ay önce DİZİ

Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ı bir araya getiren “Esas Oğlan” dizisinin çekimleri başladı.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından ABD’nin başkenti Washington’da basın toplantısı düzenledi.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi’nde ABD Başkanı Joe Biden ile ayaküstü sohbet etti.