2 ay önce EKONOMİ

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla yapıldı.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın ev sahipliğindeki resepsiyona katıldı.

2 ay önce GÜNCEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Srebrenitsa Katliamı’nda hayatını kaybedenleri anmak için mesaj paylaştı.

2 ay önce EKONOMİ

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Akfen GYO) portföy değeri ara dönem değerleme sonuçlarına göre artış kaydetti.

2 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Srebrenitsa Soykırımı'nın 29'uncu yılı nedeniyle Bosna Hersek'te düzenlenen 'Srebrenitsa Soykırımı'nın 29'uncu Yıl Dönümü Anma Töreni'ne video mesaj gönderdi.

2 ay önce GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nda, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından ilk kez bu yıl ilan edilen 'Srebrenitsa Soykırımını Uluslararası Düşünme ve Anma Günü' programı düzenlendi.

2 ay önce GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Washington’da Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan ile üçlü bir görüşmede bir araya geldi.

2 ay önce GÜNCEL

Rekabet Kurulu, pazardaki hakim durumunu kötüye kullandığı gerekçesi ile hakkında soruşturma yürütülen Google hakkındaki nihai kararını açıkladı.

2 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs 2024 dönemine ilişkin ticaret satış hacim endeksi verilerini açıkladı.

2 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs 2024 dönemine ilişkin ciro endekslerini açıkladı...