2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da Devlet ve Hükümet Başkanları düzeyinde NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu’na katıldı.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Washington'daki temasları kapsamında İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü.

2 ay önce GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile ortak basın toplantısı düzenledi.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi.

2 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) 67'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuştu.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington’da NATO Liderler Zirvesi marjında düzenlenen Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katıldı.

2 ay önce CEMİYET

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlarının yanı sıra yeni giyilebilir cihaz serilerini Mandarin Oriental Bosphorus’ta düzenlediği özel etkinlikte tanıttı.

2 ay önce MAGAZİN

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlarını Mandarin Oriental Bosphorus’ta düzenlediği özel etkinlikte tanıttı.

2 ay önce MODA

Kozmetiğin ikonik markalarından Dior, yeni yaz koleksiyonunu ‘Le Collection Privee’ı Bodrum'da seçkin isimlerin katıldığı davetle tanıttı.