2 ay önce CEMİYET

Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, ailesi ve yakın dostlarının yaptığı sürpriz kutlama ile yeni yaşına girdi.

2 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Kararlılıkla uyguladığımız programla enflasyonu düşüreceğiz ve gelir dağılımını iyileştireceğiz" dedi.

2 ay önce SonDakika

'LIONFISH' adlı geminin Yavuz Sultan Selim köprüsü açıklarında makine arızası vermesi nedeniyle İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alınmıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı römorkörler eşliğinde arıza yapan gemi çekildi.

2 ay önce SPOR

Avusturya'nın Graz Havaalanı’nda Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

2 ay önce SonDakika

Güvenlik kaynakları: Kayseri'de yaşanan olaylarla ilgili provokatif ve dezenformasyon paylaşımda bulunan hesapların bazılarının PKK/KCK, bazılarının FETÖ/PDY müzahiri olduğu tespit edildi.

2 ay önce SonDakika

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği gemi arızası nedeniyle askıya alındı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, 'Lıonfısh' isimli gemide meydana gelen makine arızası nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı" ifadeleri yer aldı.

2 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, yarın emekli maaşlarını görüşmek üzere bir araya gelecek.

2 ay önce SonDakika

AFAD: Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 12.54'de 14.27 kilometre derinlikte 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

2 ay önce MÜZİK

Söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Simge, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

2 ay önce GENEL

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ile Gazze'de ateşkesin sağlanması konusunu görüştü.