2 ay önce DİZİ

Netflix, heyecanla beklenen dizisi Zeytin Ağacı’nın 2. Sezonunu bu akşam Yeniköy’de yer alan Azur Restoran’da gerçekleştirdiği bir yemekle kutladı.

2 ay önce GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD’nin başkenti Washington’da Ukrayna Meclis Başkanı Ruslan Stefanchuk ile bir araya geldi.

2 ay önce SonDakika

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarı finalinde İspanya, Fransa’yı 2-1 mağlup ederek finale yükseldi.

2 ay önce SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: İsrail’in, Gazze’nin Han Yunus kentinde Filistinlilerin sığındığı bir okulda onlarca masum sivili katletmesini lanetliyoruz. Han Yunus’ta ortaya çıkarılan toplu mezarlar ve son dört günde buradaki dört okulun hedef alınması, İsrail’in Filistin halkını topyekun yok etmeyi amaçladığının somut birer kanıtıdır. İsrailli yetkililer, insanlığın tüm değerlerini ve uluslararası hukuku hiçe sayan bu eylemlerinden ötürü kanun önünde hesap vereceklerdir.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a gitti.

2 ay önce GENEL

Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky, Rusya’nın Ukrayna’da düzenlediği saldırılar sonrası Rus büyükelçiyi bakanlığa çağırdığını duyurdu.

2 ay önce GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, dün Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırıları ile ilgili olarak açıklama yaptı

2 ay önce SonDakika

Muğla'nın Bodrum ilçesinin Pınarlıbelen ile Kumköy mahalleleri arasında çıkan orman yangınına 8 uçak, 10 helikopter, 33 arazöz, 10 itfaiye aracı, 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE) aracı, 2 ambulans, 1 TOMA, 16 su tankeri ile müdahale ediliyor.

2 ay önce GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Hindistan Başbakanı Narendra Modi’nin Rusya ziyaretine tepki gösterdi...

2 ay önce GENEL

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, 5 yıl sonra ilk kez Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Rusya’da bir araya geldi.