2 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin 2016 yılında dahil olduğu Avrupa Birliği (AB) Sivil Koruma Mekanizması'na katılımının devamını sağlayan anlaşma, Ankara'da düzenlenen törenle imzalandı.

2 ay önce GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarla ile ilgili açıklama yaptı...

2 ay önce GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarla ile ilgili açıklama yaptı...

2 ay önce GENEL

İskoçya’nın eski Birinci Bakanı Hamza Yusuf, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarını kınayan devletlerin İsrail’e silah satışı yaparak Gazze’de yaşananlara sessiz kaldığını ifade etti.

2 ay önce GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Washington’da düzenlenecek olan NATO Liderler Zirvesi öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi.

2 ay önce GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Zirvesi dolayısıyla bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da ABD’de faaliyet gösteren iş insanlarıyla bir araya geldi.

2 ay önce GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarında dördü çocuk olmak üzere 38 kişinin öldüğünü, 190 kişinin de yaralandığını açıkladı.

2 ay önce EKONOMİ

OKX TR'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çamır, yılın ilk yarısına ilişkin değerlendirmelerini paylaştı...

2 ay önce EKONOMİ

New York Borsası (NYSE) piyasa kapanışı, Turkcell’in 30’uncu yılını kutladığı gong töreniyle gerçekleşti.

2 ay önce İş Dünyası

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin listelendiği “Fortune 500 - Türkiye 2023 Araştırması” açıklandı. İstanbul Jet’in sıralaması 94’üncü sıradan 88’inci sıraya yükseldi.